Nimeto is de vakschool van creatieve ruimtemakers. Ongeveer 1.500 studenten volgen hier een creatieve, creatief-technische of ondernemende opleiding. Hier leer je hoe je vormgeeft aan de wereld om je heen: de ruimte waarin je woont, werkt, winkelt en ontspant.
Iets voor jou? Bekijk onze moodvideo.
Iets voor jou? Bekijk onze moodvideo.

Van stylist tot schilder, onze opleidingen:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Bij Nimeto kun je jezelf zijn. Hier gaat het erom wat jij wilt leren. Wil jij een echte vakman of - vrouw worden? Dan helpen wij jou daarbij. Met kennis en vaardigheden waar je direct in de praktijk mee aan de slag kan. Met bevlogen vakdocenten en mooie stageplaatsen. Uitgangspunt is dat je het voor jezelf doet. Voor jóuw toekomst.

Jíj wilt een mooi vak leren en
wíj weten hoe we jou daarbij het 
beste kunnen helpen.

Jíj wilt een mooi vak leren en wíj weten hoe we jou daarbij het beste kunnen helpen.

Innovatiekracht is belangrijk bij alles wat wij doen. We kijken goed wat er in 'onze' branches gebeurt en zorgen dat onze opleidingen perfect aansluiten op het werkveld én op het vervolgonderwijs. Jou de beste kansen geven in de wereld van morgen: dat is waar wij 100% voor gaan.

Oriëntatiedagen bij Nimeto

Proeven hoe het is om student te zijn bij Nimeto? Voor welke opleiding ga jij? Meld je aan op de opleidingspagina. Per opleiding is er een maximaal aantal studenten, dus wees er snel bij.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
BOL of BBL: wat past bij jou?
Bij Nimeto kies je voor een BOL- of een BBL-opleiding. BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg. Je gaat dan dagelijks naar school en loopt tijdens je opleiding minimaal twee keer stage. Wil je liever meteen gaan werken, of werk je al en wil je toch nog een (extra) beroepsdiploma halen? Een aantal van onze opleidingen kun je vanuit een baan bij een erkend leerbedrijf als BBL-traject doen. BBL betekent Beroeps Begeleidende Leerweg: vier dagen werken, één dag naar school.

Aanmelden

Je keuze al gemaakt? Meld je snel aan: vóór 1 april heb je de meeste kans dat er nog voldoende plek is. Op nimeto.nl lees je alles over vooropleidingseisen en intake, en zie je hoe aanmelden precies in z'n werk gaat. Je vindt daar ook het online aanmeldingsformulier voor jouw opleiding.
Nimeto Utrecht
Smijerslaan 2
3572 LP Utrecht
030 271 46 24
Nimeto Nieuwegein
Harmonielaan 1
3483 ED Nieuwegein
030 754 18 00
Nimeto Utrecht
Smijerslaan 2
3572 LP Utrecht
Nimeto Nieuwegein
Harmonielaan 1
3483 ED Nieuwegein